Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul EMOȚIONANT al unui vagabond. Ce l-a determinat să-i dea ultimii săi bani unei STUDENTE
Gestul EMOȚIONANT al unui vagabond. Ce l-a determinat să-i dea ultimii săi bani unei STUDENTE

Gestul EMOȚIONANT al unui vagabond. Ce l-a determinat să-i dea ultimii săi bani unei STUDENTE

Un bărbat care trăiește pe stradă i-a dat ultimii săi bani unei tinere studente care nu avea cu ce să plătească un taxi pentru a se întoarce acasă, relatează Mirror.

Dominique Harrison-Bentze, o tânără de 22 de ani din Lancashire, a ieșit în oraș și, când să plece acasă, și-a dat seama că și-a pierdut cardul și nu-i ajung banii să ia un taxi până acasă.

"Când mi-am dat seama că nu am niciun ban, un bărbat fără adăpost s-a apropiat de mine, având în mână singurii săi bani, trei lire. A insistat să-i iau și să chem un taxi ca să ajung acasă în siguranță", povestește tânăra, adăugând că nu a acceptat banii, dar că a fost profund impresionată de gestul necunoscutului.

Postând pe contul Facebook întreaga poveste, în încercarea de a afla cine este bunul samaritean, Dominique a descoperit că bărbatul mai ajutase și alte persoane, returnând portofele pierdute sau oferindu-le eșarfa lui celor înfrigurați.

"Am mers cu mama mea, cu mașina, patru nopți la rând în zona respectivă, sperând că îl voi găsi să-i mulțumesc personal. În final, l-am găsit. Robbie locuiește pe stradă de șapte luni și, neavând o adresă, nu se poate angaja. Pentru a-l ajuta să se pună pe picioare, am decis să petrec 24 de ore pe stradă, ca să văd cu ochii mei cum e viața de homeless. Am anunțat pe Facebook și am zis că oricine poate dona trei lire, așa cum Robbie a fost dispus să facă pentru mine, pentru a-l ajuta să strângă banii necesari unui avans pentru închirierea unei locuințe", explică tânăra studentă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News