Un tânăr din Covasna şi-a UCIS BUNICA, şi-a RĂNIT GRAV mama și a amenințat că se sinucide

Un tânăr din Covasna şi-a UCIS BUNICA, şi-a RĂNIT GRAV mama și a amenințat că se sinucide

Un tânăr din Târgu Secuiesc şi-a înjunghiat mortal bunica şi şi-a rănit grav mama, după care a ieşit la una dintre ferestrele locuinţei aflate la etajul al patrulea al unui bloc, având un cuţit în mână şi ameninţând că se aruncă.

Bărbatul a fost imobilizat ulterior de poliţişti, transmite Mediafax. Tânărul în vârstă de 27 de ani şi-a înjunghiat bunica, în vârstă de 80 de ani, şi mama, în vârstă de 54 de ani, incidentul având loc în locuinţă.

În urma loviturilor primite, femeia de 80 de ani a murit, iar cealaltă a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal din Braşov.

"Ulterior acestor fapte, bărbatul a ieşit la una dintre ferestrele locuinţei aflate la etajul patru al unui bloc, având un cuţit în mână şi ameninţând că se aruncă. În jurul orei 13.30, după discuţii purtate cu bărbatul, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze şi l-au dus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Nicoleta Marin. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • EFECTUL PONTA ASUPRA JUSTIŢIEI: Anchetatorii lui Năstase, Fenechiu,Silaghi şi Ridzi, luaţi la întrebări
  • Victor Ponta fuge de emisarul american, Victoria Nuland
  • Pe ce s-au dat 40 de milioane de euro. Prostia care ar putea duce la o tragedie pe aeroportul din Cluj

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • DEZVOLTARE IMPRESIONANTĂ. Cum arătau marile orașe ale lumii în trecut și cât de mult au progresat | GALERIE FOTO
  • Fotografiile culturistului de 78 de ani te vor lăsa fără cuvinte. CARE ESTE SECRETUL SĂU
  • MAMĂ complet DENATURATĂ. Practică PROSTITUŢIA în faţa copilului. Şofer de TIR: ”Păi, cum aşa!? Copilul se uită la noi!” | VIDEO