Un soldat rus i-a arătat soției „petrecerea” din Ucraina. Invadatorul se laudă cu atrocitățile comise asupra prizonierilor

Un soldat rus i-a arătat soției „petrecerea” din Ucraina. Invadatorul se laudă cu atrocitățile comise asupra prizonierilor Sursa foto: Kremlin

Serviciul de Securitate al Ucrainei a interceptat o conversație a unui soldat rus cu soția sa. În timpul convorbirii, el s-a lăudat cum le-a tăiat gâtul prizonierilor ucraineni răniți. În plus, a putut fi auzit când a numit războiul din Ucraina drept o "petrecere", potrivit UNIAN.

În timpul conversației dintre cei doi soți, rusul îi spune soției sale cum i-a venit ideea să le tale gâtul ucrainenilor. El s-a gândit dacă să fac acest gest sau nu și dacă va mai avea vreodată ocazia.

Spusele rusului interceptate de Serviciul de Securitate sunt: ”Ei bine, eu m-am gândit – să încerc să-i tai gâtul? Oricum, pe scurt… Pur și simplu i-am tăiat gâtul. M-am gândit – când voi mai avea ocazia să-i tai din nou gâtul unui om?”. Soldatul rus se află în acest moment în sudul Ucrainei.

Rușii, o populație dezumanizată?

Dacă la începutul discuției, soția sa a fost surprinsă de faptele bărbatului, la final a început să râdă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În aceeași înregistrare, rusul mai poate fi auzit când îi cere femeii să nu vorbească cu nimeni despre ce i-a povestit. Cu toate acestea, datorită publicării conversației, acum toată lumea poate să știe despre crimele sale.

Serviciul de Securitate al Ucrainei a precizat într-o postare pe Twitter pe 2 iulie că: "Rasistul însuși și atrocitățile sale sunt documentate în procedurile penale relevante.".

Serviciile secrete ucrainene știu tot ce fac rușii

Nu este prima discuție de acest gen interceptată de ucraineni. De la începutul agresiunilor, Ucraina a publicat mai multe conversații ale soldaților ruși cu soțiile lor. În una dintre ele, un rus îi spune ce obiecte cosmetice, tricouri și încălțăminte a găsit în una din casele invadate. Mai mult decât atât, i-a promis că o să le aducă acasă.

Sursa: https://www.arabnews.com/

Pe canalul de Telegram, Serviciul de Securitate a publicat o altă discuție în care un soldat rus îi povestea soției cum trei tanchiști ruși au violat o fată de 16 ani. Întâmplarea a amuzat-o pe femeie. Nu este prima astfel de discuție deoarece a fost publicată o convorbire în care o rusoaică îi oferea permisiunea soțului să violeze ucrainence, dar să folosească protecție.

Războiul din Ucraina a început în dimineața zilei de 24 februarie când Vladimir Putin a ordonat începerea unei operațiuni militare speciale, precum președintele rus a numit-o. În acea dimineață au fost invadate Kievul, Odesa, Harkovul și regiunea Donbas.