Evenimentul Zilei > Actualitate > Un soldat aflat în permisie din Afganistan a MURIT în brațele iubitei după un accident teribil
Un soldat aflat în permisie din Afganistan a MURIT în brațele iubitei după un accident teribil

Un soldat aflat în permisie din Afganistan a MURIT în brațele iubitei după un accident teribil

Tânărul de 24 de ani, aflat în permisie din Afganistan, a murit în urma unui teribil accident rutier, iar iubita a ajuns la spital cu gâtul fracturat, potrivit Daily Mail.

Tony Emery și iubita sa, Paige Palmer (20 de ani), se aflau la bordul unui VW Golf când s-a produs teribilul accident, autoturismul răsturnându-se și intrând apoi într-un șanț. Inițial, polițiștii au arestat un tânăr de 22 de ani, care conducea un BMW, sub acuzația că a condus neglijent, el fiind ulterior eliberat pe cauțiune. 
În urma accidentului, soldatul a murit pe loc, iar iubita sa a ajuns la spital cu fracturi la nivelul gâtului, bazinului și al șoldului, în prezent fiind în covalescență.
Aflată încă în spital, Paige a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare purtând un corsaj special în jurul gâtului, dar și cu iubitul ei, aducându-i astfel un tribut. "Ar fi trebuit să mor cu el. Polițiștii mi-au spus că era în brațele mele", spune tânăra, potrivit Daily Mail. 
Tony Emery a participat la trei misiuni în Afganistan și Irak și venise în permisie de Crăciun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: