Evenimentul Zilei > EVZ Special > Un român susține că l-a văzut pe Dumnezeu înainte de a se naște. Cum a descris experiența
Un român susține că l-a văzut pe Dumnezeu înainte de a se naște. Cum a descris experiența

Un român susține că l-a văzut pe Dumnezeu înainte de a se naște. Cum a descris experiența

După legendarul Petrache Lupu, care avea convorbiri personale cu Dumnezeu acum un secol, un alt român se poate lăuda că este un privilegiat.

După Petrache Lupu, care avea convorbiri personale cu Dumnezeu acum un secol, un alt român se poate lăuda că este un privilegiat. Marius Ghidel este românul care susține că l-a văzut pe Dumnezeu și a avut mai multe experiențe extracorporale. Invitat laAntena 3, acesta a pledat pentru importanța iubirii de semeni.

A fost martor la facerea lui: Investiția Creatorului în noua viață este enormă

Marius Ghidel susține că l-a cunoscut pe Dumnezeu chiar înainte de a se naște. Bărbatul a povestit că a fost martor la facerea lui și a trăit o experiență unică în cele 9 luni cât s-a aflat în pântecul mamei sale.

”Am fost foarte impresionat când am venit în viață. (…) Se unește spermatozoidul cu ovulul și înainte de a porni segmentarea intră sufletul. Și bineînțeles se spune la ce familie mergi, totul e organizat. Când ai intrat acolo, participi la segmentarea organelor. Sunt niște flash-uri de extaz care vin spre tine de peste tot și m-a impresionat, fiind acolo investiția de iubire pe care o face Creatorul în noua viață. Investiția este enormă.

Vedeam acel soare de iubire, trăim acel extaz care e viața în acel corp care urma să se nască și mă gândeam că așa arată viața, o bucurie continuă”, a povestit Marius Ghidel, în emisiunea Voi cu Voicu. ”Înainte de a intra în acel corp micuț, am văzut lumea printr-un geam și am întrebat pe îngerul meu ce este și mi-a zis că este viața”, a relatat românul despre acele clipe rare.

Ghidel: Oamenii sunt oglindă, primești ceea ce dai

Marius Ghidel a scris cartea „Ce vor femeile? Ce vor bărbații?”, un ghid pentru armonia în familie. ”Oamenii sunt oglinzi. Judeci pe altul, te judeci pe tine. Măștile ascund doar fața, nu și sufletul”, mai spune acesta.

Istoria consemnează că în general marii mistici și sfinții părinți au privilegiul de a trăi experiențe neobișnuite legate de Creator. Unii părinți au avut chiar comunicări extrem de vii cu Dumnezeu sau li s-au transmis mesaje importante pentru omenire. Este cunoscut cazul Sfintei Tereza de Avila, o călugăriță devenită faimoasă pentru stările de extaz mistic trăite și viziunile experimentate. Aceasta a trăit transverberarea, un fenomen foarte rar, care desemnează străpungerea spirituală a inimii printr-o săgeată aprinsă (de iubire). Este vorba de o rană fizică provocată de o cauză imaterială.