Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ. TV. „Dosare de presă”. Claudiu Târziu, despre rostul omului și voia lui Dumnezeu
VIDEO

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Claudiu Târziu, despre rostul omului și voia lui Dumnezeu

O nouă zi de joi, o nouă ediție a emisiunii „Dosare de presă”. Invitatul special al lui Mirel Curea este Claudiu Târziu, jurnalist, scriitor și om politic, co-președintele AUR.

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Claudiu Târziu, despre rostul omului și voia lui Dumnezeu.

Se spune că numai cine nu vrea să știe, nu cunoaște. Claudiu Târziu este exact unul dintre acele personaje despre care lumea crede că știe totul, dar de fapt nu știe aproape nimic.

Fiind un bărbat care-și iubește strămoșii, țara, neamul și pe Dumnezeu, Claudiu Târziu este etichetat ușor. Imaginea sa nu se potrivește matriței vremurilor cu miros de progres și corectitudine a zilelor noastre, așa că felul în care este perceput public poate fi greșit.

Cu această ediție a emisiunii „Dosare de presă” aveți ocazia să cunoașteți un om. Să-i apreciați comunicarea verbală și non-verbală. Să aflați despre viața și faptele lui. Aveți ocazia să aflați, de exemplu, cum și de ce a început un om care nu credea în Dumnezeu să creadă.

Puteți afla de ce s-a implicat Claudiu Târziu în politică și care sunt modelele sale din presă. Îl puteți cunoaște pe invitatul lui Mirel Curea exact așa cum este el, dincolo de etichete.