Evenimentul Zilei > Economie > Un român de 19 ani se pregătește să dea lovitura pe piața criptomonedelor. Totul despre FutureCoin!
Un român de 19 ani se pregătește să dea lovitura pe piața criptomonedelor. Totul despre FutureCoin!

Un român de 19 ani se pregătește să dea lovitura pe piața criptomonedelor. Totul despre FutureCoin!

O nouă criptomonedă românească intră pe piața virtuală.. În spatele tehnologiei inovatoare se află un român în vîrstă de 19 ani.

FutureCoin, o criptomonedă bazată pe o tehnologie cu o viteză medie de 194 de ori mai rapidă în raport cu celalalte tehnologii blockchain, va fi lansată pe piața globală la începutul lunii viitoare.

Fondatorul FutureCoin este Cristian Filip, în vârstă de 19, care vrea să revoluționeze piața monedelor virtuale și să rezolve câteva dintre problemele existente în sistemul blockchain actual, precum: implicarea terților în tranzacțiile cu criptomonede, expunerea la atacuri cibernetice, performanța scăzută în infrastructura blockchain actuală și, mai ales, lipsa interoperabilitatății între diferite soluții blockchain și servicii externe.

Criptomoneda va fi susținută de rezultatele reale a 12 proiecte tehnologice inovatoare în domeniul financiar, a căror valoare estimată ajunge la 4 trilioane de dolari până în 2030, și pe care FutureCoin își propune să le lanseze la nivel global. Patru dintre aceste proiecte vor fi deja lansate anticipat în decursul acestei luni, față de termenul din 2022 stabilit inițial.

„Suntem o echipă tânără și vizionară, de 30 de oameni creativi și experimentați, motiv pentru care avem încredere că această monedă și proiectele ei vor fi capabile să producă schimbări în lumea în care trăim astăzi și în viitorul apropiat. FutureCoin este singura monedă virtuală care oferă soluții pentru actualele probleme din piața de criptomonede, iar proiectele dezvoltate în jurul ei îi vor amplifica impactul în piață. În prezent suntem în faza de pre-sale și ne propunem să obținem o finanțare în valoare de 15 milioane de dolari, cu ajutorul căreia să demarăm o parte dintre cele 12 proiecte și să finalizăm câteva dintre ele în 2022”, susține Cristian Filip, fondator și CEO Tradelink Technology LTD.

Platformă cu toate statisticile despre criptomonede

„Luna aceasta vom lansa Coinfiles, o platformă unde vor fi disponibile toate statisticile despre criptomonede, exchange-uri și piața cripto, precum și launchpad-ul pentru proiecte cripto și aplicația investitorilor FutureCoin. Aici investitorii vor putea vedea toate datele financiare, statistici despre campaniile de marketing, vor avea posibilitatea să comunice între ei și să primească cele mai recente știri din piață, dar și să ia parte la deciziile board-ului cu privire la proiecte. În plus, suntem în faza de versiune Beta pentru Destiny Wallet & Destiny Swap, alte două proiecte din ecosystemul creat de FutureCoin”, susține Iustinian Filip, COO Tradelink Technology LTD.