Un poliţist şi-a omorât soţia şi unul dintre copii, după ce a fost concediat | VIDEO

Un poliţist şi-a omorât soţia şi unul dintre copii, după ce a fost concediat | VIDEO

La opt zile după ce a fost concediat din poliţie, pentru ca a folosit echipamentul în scop personal, ofiţerul Toby Day (37 de ani), din Marea Britanie, şi-a înjunghiat mortal soţia şi fetiţa cea mică (6 ani), apoi s-a sinucis. Bărbatul a încercat să-i mai omoare pe copiii cei mari ai cuplului, de 15, respectiv 13 ani, însă aceştia au supravieţuit.

Ofiţerul britanic şi-a suspectat soţia de infidelitate. El a folosit echipamentul poliţiei pentru a o verifica, însă superiorii au aflat şi l-au concediat, după 16 ani petrecuţi în rândul forţelor de ordine.

Opt zile mai târziu, într-un atac de furie, Toby Day a vrut să-şi ucidă întreaga familie, după care să-şi ia propria viaţa, relatează ediţia de astăzi a publicaţiei electronice mirror.co.uk.

A înjunghiat-o mortal pe soţia sa, Samantha (38 de ani), apoi pe fetiţa cea mică a cuplului, Genevieve, în vârstă de numai şase ani. I-a mai atacat şi pe copiii mai mari, Kimberley (15 ani) şi Adam (13 ani), dar aceştia au reuşit să scape. Ulterior, bărbatul s-a sinucis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kimberley a fost cea care a alertat poliţia. Rănită, adolescenta a reuşit să fugă din casă şi a ajuns la o şcoală din apropiere, unde mama sa era angajată.

Vecinii sunt şocaţi de evenimente. Elaine Newton, care locuieşte lângă familia Day, a precizat că erau o familie frumoasă, iar mezina, Genevieve "semăna cu un îngeraş". Aceasta a precizat că, în urma suspendării, Tody era abătut şi supărat. Starea lui Tody a fost confirmată şi de prietenul său cel mai bun, proprietarul unei cafenele. Acesta a spus că amicul său era îngrijorat din cauza problemelor financiare.

Familia Day obişnuia să meargă la biserică, se implicau în activităţile din comunitate şi erau apreciaţi de vecini şi cunoscuţi.

Copiii cei mari se află internaţi la spital. Medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/61eZkQkDuHk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>