Evenimentul Zilei > Actualitate > Un polițist pe motocicletă omorât de un taximetrist la Pitești
Un polițist pe motocicletă omorât de un taximetrist la Pitești

Un polițist pe motocicletă omorât de un taximetrist la Pitești

Un șofer de taxi a provocat în Pitești un accident mortal, lovind o motocicletă condusă de un polițist de 41 de ani. El le-a spus colegilor agentului că pur și simplu nu l-a văzut.

Un polițist pe motocicletă omorât de un taximetrist. Groaznicul accident a avut loc în cartierul Craiovei din Pitești, marţi seara, în jurul orei 17. Taximetristul în vârstă de 65 de ani a virat stânga să intre în parcarea unui centrul comercial.

Mașina i-ar fi apărut brusc în față, subofițerului, după un viraj la stânga. Deși acesta purta cască şi costum de protecţie, în urma impactului agentul şi-a pierdut viața pe loc.

Taximetristul susține că nu a văzut motocicleta

Poliţistul, aflat în timpul liber pe motocicletă, s-a trezit cu autoturismul chiar în fața lui. În momentul impactului, agentul a lovit în ușile din stânga ale maşinii și a fost aruncat de pe motor direct pe asfalt. Martorii care au asistat la incident au sunat la 112.

Taximetristul mergea la cumpărături şi, deşi susţine că s-a asigurat la viraj, la audieri le-a spus poliţiştilor că nu a văzut motocicleta. Acum, şoferul de taxi va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Agentul care și-a pierdut viața avea 41 de ani, iar în ultimii 15, a lucrat ca polițist. În ultima perioadă îşi defăşura activitatea la biroul de proximitate.

„Este o mare pierdere pentru Poliţia Argeş. Condoleanţe familiei. Cum s-a întâmplat accidentul vom stabili după o expertiză”, a transmis Mădălina Epure, de la Poliţia Argeş, potrivit Antena3.

Zi neagră pentru polițiști

Doi polițiști în vârstă de 21 de ani au fost rimiși marți să dirijeze traficul la intrare în Galați, într-o zonă cu bandă dublă continuă, în curbă, cu vizibilitate redusă, pentru că în asfalt apăruse această groapă. O șoferiță de 53 de ani nu i-a văzut și i-a lovit în plin.

Agenții au fost preluați de medicii de la Ambulanță. Ambii polițiști au rămas internați în spital, unul la secția de neurochirurgie, iar celălalt la ortopedie.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.