Evenimentul Zilei > International > Un nou PROTEST împotriva taxei pe Internet va avea loc la Budapesta
Un nou PROTEST împotriva taxei pe Internet va avea loc la Budapesta

Un nou PROTEST împotriva taxei pe Internet va avea loc la Budapesta

După ce duminică seara, peste 10.000 de oameni au ieșit în stradă, la Budapesta, pentru a protesta față de intenția autorităților de a introduce o taxă pe Internet, un nou protest a fost anunțat, pe rețelele de socializare, pentru această seară.

Potrivit Budapest Business Journal, peste 44.000 de persoane confirmaseră, încă de noaptea trecută, participarea la manifestația anunțată a avea loc la ora locală 18.00, în Piața Jozsef Nador, din Budapesta. Manifestanții vor mărșălui apoi spre sediul Parlamentului Ungariei.

"Duminică, oamenii ieșit în stradă pentru a cere anularea propunerii privind instituirea taxei pe Internet. Se pare că guvernanții nu au auzit cererile noastre. Veniți din nou să protestăm, la ora 18.00. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât mai bine", se arată în clipul video de promovare a acțiunii de protest.

Mitingul de astăzi este organizat de aceleași persoane care au pus la cale și protestul de duminică seara, ei anunțând încă de atunci că vor ieși din nou în stradă, dacă în decurs de 48 de ore, partidul de guvernământ Fidesz nu va anula propunerea legislativă.

În loc să renunțe la propunerea legislativă, Fidesz a modificat ieri amendamentul și a introdus o valoare maximă a taxei de Internet: 700 de forinți pe lună pentru fiecare utilizator.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News