Evenimentul Zilei > Social > Un membru al celei mai TEMUTE FAMILII DE INTERLOPI din Râmnicu Vâlcea A UCIS O MINORĂ pentru că nu i-a răspuns la avansuri. Tatăl fetei: Spunea că îşi spală cuţitul în ea dacă nu vrea să fie cu el. Şi uite asta a făcut
Un membru al celei mai TEMUTE FAMILII DE INTERLOPI din Râmnicu Vâlcea A UCIS O MINORĂ pentru că nu i-a răspuns la avansuri. Tatăl fetei: Spunea că îşi spală cuţitul în ea dacă nu vrea să fie cu el. Şi uite asta a făcut

Un membru al celei mai TEMUTE FAMILII DE INTERLOPI din Râmnicu Vâlcea A UCIS O MINORĂ pentru că nu i-a răspuns la avansuri. Tatăl fetei: Spunea că îşi spală cuţitul în ea dacă nu vrea să fie cu el. Şi uite asta a făcut

Un membru al celei mai TEMUTE FAMILII DE INTERLOPI din Râmnicu Vâlcea A UCIS O MINORĂ pentru că nu i-a răspuns la avansuri.

Georgiana Pîrvu, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost ucisă cu bestialitate de un interlop (în vârstă de 47 de ani) care locuia la mică distanţă de casa familiei sale pentru că fata nu i-a răspuns acestuia la avansuri. Fata era elevă în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Râmnicu Vâlcea.

Deşi fata era descrisă drept “un copil liniştit, care nu făcea probleme” , aceasta a intrat în colimatorul lui Remus Răducanu, de 47 de ani, un interlop care locuia în apropierea domiciliului familiei Pîrvu.

Potrivit anchetatorilor, criminalul şi-a recunoscut fapta, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează fie dus la tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru omor. Surse din anchetă susţin că “victima a fost urmărită toată ziua de către bărbat, iar seara acesta asculta la geam ce vorbea la telefon. A intrat în casă peste ea, a lovit-o de câteva ori, a dat-o cu capul de o masă din bucătărie, apoi a luat cuţitul şi a lovit-o de două ori din spate“.

Astfel, Georgiana Pîrvu şi criminalul Remus Răducanu locuiau pe aceeaşi stradă din cartierul Petrişor, la doar câteva case distanţă. Făcând parte din cea mai de temut familie de interlopi din Râmnicu Vâlcea, Remus Răducanu a terorizat-o pe Georgiana mai bine de doi ani.

Fata a fost bătută de mai multe ori, iar anul trecut i s-a dat foc la casă pentru că nu îl accepta ca iubit. “Toate plângerile le-am retras de la poliţie că am zis că suntem vecini şi nu e bine să ne duşmănim. El niciodată nu a înţeles de vorbă bună, devenea om nebun când îi spuneam că nu-i dăm fata“, a declarat George Pîrvu, tatăl Georgianei. Bărbatul, care are 42 de ani, povesteşte că a fost prieten la cataramă cu criminalul până când a observat că acesta a devenit obsedat de Georgiana: „Se ţinea de capul ei, era gelos, turba când o vedea că vorbeşte cu alt băiat. Spunea că îşi spală cuţitul în ea dacă nu vrea să fie cu el. Şi uite asta a făcut, a băgat cuţitul în ea“.

Astfel, tihna familiei Pîrvu a fost a fost spartă într-una dintre seri după ora 21 de ţipătul strident al Georgianei, care striga după ajutor. Sora sa de şapte ani a fost prima care a mers să vadă ce se întâmplă, iar criminalul s-a împiedicat de ea pe holul îngust când fugit „«Bunica, a omorât-o pe Georgi!» a început să strige fetiţa asta mică. Când am intrat în bucătărie, copila mea era căzută cu capul lângă o noptieră şi din piept ţâşnea sânge“, a povestit bunica Anişoara Belea, care era singură cu fetele acasă. Tatăl lor era plecat la muncă, iar mama a murit în urmă cu doi ani de o boală incurabilă.

Medicii de pe ambulanţă care au ajuns la faţa locului au resuscitat victima şi au dus-o la spital. “Imediat a intrat în sala de operaţie, însă, din păcate, a murit pe masă. Avea un plămân secţionat şi o puternică hemoragie internă“, a declarat dr. Dan Ponoran, directorul spitalului.

Criminalul Remus Răducanu, de 47 de ani, a fugit de la locul faptei şi a stat ascuns mai bine de trei ore. El s-a predat poliţiştilor când a aflat că fata a murit la spital. A fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav, potrivit GDS.