Evenimentul Zilei > Actualitate > Un mare campion a decis să-și încheie cariera: „Mi-am dat seama că niciodată nu voi mai fi la fel de sănătos”
Un mare campion a decis să-și încheie cariera: „Mi-am dat seama că niciodată nu voi mai fi la fel de sănătos”

Un mare campion a decis să-și încheie cariera: „Mi-am dat seama că niciodată nu voi mai fi la fel de sănătos”

Tenismenul Robin Soderling a anunțat că-și va încheia cariera, la 31 de ani, din cauza problemelor fizice care l-au ținut departe de circuit în ultima perioadă.

Robin Soderling își va încheia cariera de tenismen la vârsta de 31 de ani. Suedezul nu a mai jucat în ultimii ani, deși a încercat să se recupereze fizic. În 2011, el a contractat mononucleoză, o boală infecțioasă ce i-a creat mari probleme. „Mă uit la cariera mea cu mândrie și consider că a fost un succes. În ultimii ani credeam că pot reveni în elita tenisului, dar mi-am dat seama că niciodată nu voi fi mai la fel de sănătos pentru a juca la nivelul la care îmi doresc", a spus Soderling, cel care în 2009 l-a învins pe spaniolul Rafa Nadal, la Roland Garros, și l-a oprit din cursa pentru cel de-al cincilea titlu consecutiv. În carieră, Robin s-a impus în 10 turnee ATP.  

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.