Alexa este patronul unui ziar online din Cluj Napoca, iar în ultima vreme a scris despre afacerile imobiliare ale senatorului PDL de Cluj, Alin Tişe. Replica politicianului a venit de fiecare dată sub forma unor postări pe facebook unde îl acuză pe jurnalist de şantaj şi de alte acuzaţii care, dacă ar fi adevărate, ar fi sancţionate penal.

Jurnalistul mai spune că s-a decis să îl dea în judecată pe politician şi a contactat un avocat pentru a redacta o acţiune în juustiţie pentru prejudicii de imagine. "Nu m-am decis încă ce daune îi voi solicita domnui Tişe. Banii îi voi investi în ziarul pe care îl conduc pentru a-l face şi mai bun. Dacă are probe să vină şi să le facă publice. Aversiune faţă de presa critică nu o are doar Victor Ponta ci şi politicienii din opoziţie", a spus Liviu Alexa. 

Nemulţumirile senatorului PDL de Cluj au început la scurt timp după ce publicaţia condusă de Liviu Alexa a publicat mai multe articole legate de investiţiile în domeniul imobiliar ale familiei Tişe. "Publicaţia pe care o conduc a făcut dezvăluiri despre afacerile imobiloiare ale familiei sale care construieşte un turn de 12 etaje în mijlocul Clujului. Pentru a crea confuzie vizavi de aceste afaceri imobiliare, senatorul Alin Tişe susţine că sunt un jurnalist şantajist, ura lui faţă de presa care îl critică fiind deja cunoscută", a mai spus Alexa.

În cursul lunii aprilie 2014, Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Cluj Napoca a luat în discuţie un proiect imobiliar cu 12 etaje care urmează să fie construit pe strada Ploieşti, numărul 9, unde în prezent este o casă care aparţine familiei Tişe. La momentul respectiv, arhitecţii au respins proiectul imobiliar.