Narcisa Delia Alb a fost condamnată să presteze muncă în folosul comunității în cuantum de 5.500 de ore, adică 638 de zile, adică peste doi ani.

Un judecător de la Judecătoria Cluj Napoca a condamnat-o pe prostituată să efectueze muncă în folosul comunității pentru fiecare dintre cele 110 procese contravenționale emise pe numele ei. În total, Denisa Narcisa Alba fost amendată de 110 de ori cu suma de 500 de lei, în total pe numele ei fiind scrise amenzi în valoare de 55.000 de lei.

La proces, pentru că prostituata nu avea bunuri pe numele ei, judecătorul a întrebat-o dacă vrea să muncească în favoarea unei comunități locale. Răspunsul a fost afirmativ, drept pentru care sentința a venit rapid, pentru fiecare amendî, Narcisa a fost obligată să presteze 50 de ore, în total numărul acestora fiind de 5.500 de ore.

Judecătorul a dispus ca femeia să efectueze acest tip de muncă la Primăria Apahida.

La periferia de est a Clujului, în apropierea Aeroportului Internațional CLuj Napoca, mai multe prostituate pot fi văzute cum își agață clienții. Surse din Jandarmeria Cluj susțin că există o prostituată care a adunat amenzi în valoare de 200.000 de lei.