Evenimentul Zilei > Actualitate > Nuno Claro, „intimidat” de Paszkany
Nuno Claro, „intimidat” de Paszkany

Nuno Claro, „intimidat” de Paszkany

În timp ce echipa de fotbal CFR Cluj e în Portugalia şi se pregăteşte de primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor (azi, ora 21.45 cu Sporting Braga), acasă e scandal! Un jucător lăsat în afara lotului în ultima perioadă e acuzat dur patronul Arpad Paszkany. Avocaţii jucătorului vorbesc de "intimidare".

Portarul portughez Nuno Claro Simões Coimbra, 35 de ani, a fost trecut pe linie moartă la CFR Cluj. Nuno Claro, aflat încă sub contract cu gruparea din Gruia, nu vrea însă să-şi rezilieze angajamentul.

Din acest motiv, între jucător şi conducerea clubului CFR Cluj a izbucnit războiul!

Paszkany l-a acuzat zilele trecute pe Nuno Claro de legături cu lumea interlopă din Cluj. Patronul de la CFR Cluj "a lovit" în Nuno Claro, convins fiind că portughezul e cel care în ultima vreme a dat presei informaţii din vestiarul echipei.

"Ştim cine este cârtiţa din vestiar, cel care inventează, dar nu el este cel care a vorbit într-un ziar local. Nu este nimic adevărat din ceea ce a spus acolo.

Dar nu el a spus acele lucruri, ci prietena lui sau oameni din anturajul lui. Nuno Claro a intrat în dizgraţie după ce s-a încurcat cu lumea interlopă de prin judeţ. Noi am încercat să-l prevenim, dar n-a ţinut cont", a declarat Arpad Paszkany la Sport.ro.

"Nu înţelegem de ce persoane care au timp să dea un interviu presei, atât domnul Mureşan, cât şi domnul Paszkany, nu îşi fac timp să discute faţă în faţă cu un jucător modul în care se derulează contractul între cele două părţi.

Credem că aceste acuzaţii sunt o tentativă nouă de intimidare a sportivului.

Sperăm că domnii de mai sus să aibă probe pentru afirmaţiile făcute fiindcă altfel se expun răspunderii juridice pentru prejudicii de imagine aduse unui sportiv", a declarat unul dintre avocaţii jucătorului.

"Nu am fost singurul asupra căruia au fost făcute presiuni de acest tip, nici ultimul.

Ceilalţi jucători au plecat acceptându-le condiţiile, dar, până în momentul de faţă, sunt singurul care şi-a cerut drepturile şi a încercat să le ţină piept.

Eu îmi respect zilnic partea mea de contract, iar tot ceea ce vreau este ca şi ei să şi-o respecte pe a lor", a declarat Nuno Claro, obligat în prezent să se antreneze cu echipa de juniori.

În acest moment, între clubul CFR şi Nuno Claro există un litigiu, având ca obiect atât plata sumelor restanţe, cât şi respectarea de către club a altor obligaţii contractuale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News