Evenimentul Zilei > Sport > Un fotbalist celebru a donat, sub anonimat, o sumă mare de bani pentru lupta cu virusul
Un fotbalist celebru a donat, sub anonimat, o sumă mare de bani pentru lupta cu virusul

Un fotbalist celebru a donat, sub anonimat, o sumă mare de bani pentru lupta cu virusul

Fotbalistului Neymar (Paris Saint-Germain) a donat,sub anonimat, echivalentul sumei de 775.000 lire sterline organizaţiilor care ajută în lupta contra pandemiei.

Atacantul brazilian a împărţit donaţia sa între organizaţia UNICEF şi un fond de solidaritate din ţara sa. Neymar a făcut acest gest în secret, urmând exemplele lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, dar identitatea binefăcătorului anonim a fost dezvăluită până la urmă de o televiziune braziliană.

Starul brazilian, revenit în ţara natală odată cu oprirea campionatului din Franţa ca urmare a pandemiei de coronavirus, a declarat că respectă cu rigoare regulile sanitare, dar îşi continuă pregătirea fizică. „A făcut această donaţie la începutul săptămânii trecute. O parte a acesteia a mers la UNICEF şi o parte la fondul de solidaritate creat de artişti.

El a preferat să nu dezvăluie public donaţia, aşa că le spunem tuturor, pentru că de îndată ce am auzit, vorbim când o persoană face ceva frumos. Avem această informaţie şi v-am adus-o. Cu adevărat credem că este o atitudine foarte grozavă, foarte optimistă şi una care serveşte ca un imbold pentru alţi sportivi, pentru alte personalităţi”, a declarat prezentatorul brazilian Chris Flores, potrivit Agerpres

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: