Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost mare internațional român vorbește despre dependența de ALCOOL: „Să nu faceți asta. Așa am ajuns în PATIMA BĂUTURII”
Un fost mare internațional român vorbește despre dependența de ALCOOL: „Să nu faceți asta. Așa am ajuns în PATIMA BĂUTURII”

Un fost mare internațional român vorbește despre dependența de ALCOOL: „Să nu faceți asta. Așa am ajuns în PATIMA BĂUTURII”

Dorinel Munteanu, fost internațional român a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul în ultimii ani.

Dorinel Munteanu, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit la GSP Live despre perioada dificilă pe care a traversat-o în ultimii ani. Fostul internațional român a divorțat și a căzut în patima alcoolului. Ex-mijlocașul și-a revenit și a reușit să scape de dependență.

„Să nu o faceți pentru că nu este benefic. Și nici sănătos. Niciun divorț nu este ușor. M-a afectat foarte mult. Așa am ajuns să cad în patima băuturii. Toți îmi spuneau că trebuie să mă opresc, chiar și fiica mea, dar parcă nu auzeam pe nimeni. Problema era la mine, eu trebuia să înțeleg că eram la marginea prăpastiei şi doar singur puteam să mă opresc. Ajunsesem la 98 de kilograme de la 80, eram umflat la față, neîngrijit”, a spus Dorinel.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: