Evenimentul ZileiInternationalUn cotidian important deține dovada! Sun implicate serviciile secrete!

Un cotidian important deține dovada! Sun implicate serviciile secrete!

Un cotidian important deține dovada! Sun implicate serviciile secrete!
Hurriyet: CIA are o înregistrare telefonică în care prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman ordonă ”reducerea la tăcere a lui Jamal Khashoggi cât mai curând posibil”.

CIA are o înregistrare telefonică în care prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman ordonă ”reducerea la tăcere a lui Jamal Khashoggi cât mai curând posibil”, scrie joi site-ul turcesc Hurriyet Daily News.

Un cunoscut editorialist turc, Abdulkadir Selvi, scrie în publicația citată că directoarea CIA Gina Haspel a ”semnalat” existența unei înregistrări în timpul vizitei la Ankara de săptămâna trecută. Înregistrarea ar reda o discuție a prințului moștenitor cu fratele său, Khaled bin Salman, care este ambasadorul Arabiei Saudite în SUA.

Editorialistul spune, citând surse anonime, că cei doi sunt auziți în înregistrarea CIA discutând de ”disconfortul” creat de criticile lui Khasoggi la adresa liderilor regatului saudit.

Prințul moștenitor a dat instrucțiuni pentru reducerea la tăcere a lui Jamal Khasoggi cât mai curând posibil și aceste instrucțiuni sunt auzite în timpul înregistrării făcute de CIA”, mai scrie Selvi.


Accesează: