Evenimentul Zilei > Actualitate > Un consilier local a LOVIT doi oameni pe o TRECERE DE PIETONI: „E o zonă foarte periculoasă”
Un consilier local a LOVIT doi oameni pe o TRECERE DE PIETONI: „E o zonă foarte periculoasă”

Un consilier local a LOVIT doi oameni pe o TRECERE DE PIETONI: „E o zonă foarte periculoasă”

Mai multe echipaje ale ambulanței si echipaje SMURD au fost chemate să intervină de urgență la un accident de circulație care a avut loc pe strada Victoriei din Baia Mare.

Consilierul local Ciprian Cozoplean a lovit pe o trecere de pietoni doua persoane, o femeie și un bărbat, care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii.

În urma accidentului ambii pietoni au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit medicilor, ambii se află în stare gravă.

Medicii de la Ambulanță și echipajul de paramedici SMURD au acordat primul ajutor celor două victime. După stabilizare au plecat spre spital cu ei.

Accidentul s-a produs pe strada Victoriei din Baia Mare. Ciprian Cozoplean circula la volanul autoturismului Mercedes dinspre Buclă spre RFN. Doi pietoni, un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-au angajat în traversarea regulamentară a străzii.

Consilierul local a declarat pentru ActualMM.ro: “Circulam pe strada Victoriei spre Complexul Comercial RFN. Am fost orbit de un alt autovehicul care venea din sens opus. Văzându-i târziu am încercat să frânez. Nu am pus frână la timp și am încercat să evit catastrofa dar i-am acroșat cu aripa pe pietonii aflați în traversare. Erau pe trecerea de pietoni. Este o zonă foarte periculoasă dacă vedeți și nu știu  ar trebui mai bine semnalizată, nu știu ce să vă spun acuma. Efectiv a fost totul la fracțiune de secundă. Am fost lângă victime pentru că au suferit ceva traume, a pierdut și sânge și nu puteam să nu fac nimic”, a spus acesta pentru sursa citată.