Evenimentul Zilei > Social > Un celebru DJ va mixa pe Arcul de Triumf
Un celebru DJ va mixa pe Arcul de Triumf

Un celebru DJ va mixa pe Arcul de Triumf

DJ-ul francez Bob Sinclar va susţine luni, de pe Arcul de Triumf din Paris, un concert excepţional. Artistul va intra în live la ora 20,02, adică imediat după ce se încheie aplauzele publice dedicate medicilor care luptă pentru salvarea vieților pacienților cu COVID 19.

”Acest concert live va debuta la ora locală 20:02, imediat după aplauzele publicului adresate personalului medical, şi va fi difuzat în direct (…). Contăm pe prezenţa voastră virtuală şi pe donaţiile voastre”, au anunţat administratorii platformei Cercle Music, care produc şi difuzează concerte de muzică electronică ce au loc în locuri ieșite din comun.

Concertul e produs în colaborare cu Centrul pentru monumentele naţionale franceze și are ca scop strângerea de fonduri pentru Medicins Sans Frontieres, Fondation de France şi fondul One-O-One, care s-au implicat în lupta împotriva maladiei respiratorii COVID-19. Donațiile se pot face aici.

Autoritățile au anunțat că e interzis accesul publicului în zonă. Mai mult decât atât, nu vor fi jocuri de lumini, iar sunetul nu se va auzi decât pe transmisia live pe pagina de Facebook a platformei Cercle Music. De asemenea, performance-ul va fi retransmis în direct și de Fun Radio și W9.

DJ de renume mondial, Bob Sinclar a început să distribuie mixaje muzicale pe contul său de Instagram, unde are peste 660.000 de admiratori, imediat după instituirea stării de urgență în Franța.

Sursa: Facebook / Cercle Music