Evenimentul Zilei > Actualitate > Un braconier a fost reţinut de poliţişti
Un braconier a fost reţinut de poliţişti

Un braconier a fost reţinut de poliţişti

Un prahovean în vârstă de 37 de ani din localitatea Cărbuneşti a fost reţinut pentru 24 de ore pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru braconaj şi deţinere ilegală de arme, după ce, în urma unei descinderi, poliţiştii au descoperit în casa acestuia mai multe trofee de vânătoare şi diferite arme.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, în urma unei percheziţii efectuate, marţi dimineaţă, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Prahova, la locuinţa unui bărbat de 37 de ani din localitatea Cărbuneşti suspectat de deţinere ilegală de arme şi braconaj cinegetic, au fost găsite o armă de vânătoare artizanală calibrul 12 mm, cu muniţia aferentă, o armă neletală cu aer comprimat, cu muniţia aferentă, o arbaletă, trofee de vânătoare, diverse părţi componente dintr-o armă de vânătoare şi un dispozitiv special pentru confecţionarea proiectilelor din plumb.
Potrivit Agepres, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic şi deţinere ilegală de arme, iar cercetările continuă în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale în cauză.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.