Cântăreaţa care s-a despărţit de Răzvan Simion după o relaţie de 5 ani a rememorat unul dintre cele mai frumoase episoade ale adolescenţei.

În prim-plan apare întâlnirea cu designerul Cătălin Botezatu, care este şi autorul unei premoniţii speciale cu privire la artistă.

„În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva. Eram o fată obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv.

Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt.

Știam doar școală, biserică și acasă. Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain.

Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii.

El a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”, a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Ce s-a întâmplat mai departe? Fosta iubită a lui Răzvan Simion a relatat că nu va uita vreodată marele compliment pe care i l-a făcut celebrul creator de modă.

„Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbiță în toată școala.

Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viața asta.

Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine…

Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place. Muzica m-a ales pe mine. Cătălin Botezatu este primul om care mi-a spus asta.

Când este bun, el simte. Recunosc că îmi place mult, este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România”, a mai spus artista.

Şi cum nimic nu este întâmplător în viaţă Lidia Buble a ajuns jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, proiect în care este implicat şi Cătălin Botezatu.

sursa: kfetele.ro