Un bărbat a fost ars de viu chiar în curtea casei. Cum s-a întâmplat o asemenea tragedie

Un bărbat a fost ars de viu chiar în curtea casei. Cum s-a întâmplat o asemenea tragedie

Un bărbat în scaun cu rotile din Iași a ars de viu după ce a adormit cu țigara aprinsă în mână. Ambulanța a venit de urgență în curtea acestuia, dar a fost prea târziu.

Un bărbat de 62 de ani din comuna Mironeasa, județul Iași, imobilizat într-un scaun cu rotile, a murit ars chiar în curtea casei lui.

Adormise cu țigara aprinsă

Vecinii l-au văzut pe bărbat cu hainele arse în timp ce dormea în curtea lui. Aceștia au declarat că victima adormise cu țigara aprinsă în mână, dar nu s-au gândit că o să se întâmple o tragedie. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului. Bărbatul locuia singur și nu avea ajutor de mai mulți ani.

Victima a ajuns de urgență la spital unde medicii au reușit să îl stabilizeze, dar rănile grave în urma incendiului i-au luat viața.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bărbatul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» în cursul serii de luni. Acesta prezenta arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului. Din păcate, acesta a decedat. Rănile au fost foarte grave”, a declarat dr. Ovidiu Popa, medic UPU SMURD Iași, citat de Bună Ziua Iași.

„Am auzit și eu astăzi de cele întâmplate. Vorbeau oamenii în sat că a adormit cu țigara în mână și a luat foc. Care spun că era în pat, care spun că era în curte. Cel mai probabil era în scaun, în curte, de l-au observat și au sunat la ambulanță. El trăiește singur de multă vreme. Copiii sunt mari, plecați. A trăit o perioadă în concubinaj cu o femeie, dar acum este singur. Știm că a fost preluat de elicopter și transportat la spital. Sperăm să se facă bine”, a declarat Elena Curcudel, primarul comunei Mironeasa.

S-a deschis o anchetă pentru stabilirea exactă a producerii accidentului

„Am trimis elicopterul SMURD la un bărbat în vârstă de 62 de ani, imobilizat, care a luat foc din cauza unei țigări. Acesta a fost găsit de medici, semi-incoștient în curtea casei. Pacientul a fost preluat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon»”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Iași.