Un ASASIN plătit mărturisește că a fost angajat de oameni POLITICI pentru UCIDE un parlamentar

Un ASASIN plătit mărturisește că a fost angajat de oameni POLITICI pentru UCIDE un parlamentar

Scena politică a Albaniei este agitată după ce un parlamentar a publicat o înregistrare video, a unei conversaţii cu un individ care pretinde că a fost angajat să pună în aplicare un plan de a-l asasina, la ordinul preşedintelui Parlamentului, Ilir Meta, şi a premierului Edi Rama.

În urma scandalului declanşat, reprezentanţii Partidului Democrat (de opoziţie), inclusiv fostul preşedinte şi premier Sali Berisha, i-au cerut demisia lui Meta, scrie  agenţia macedoneană MIA, potrivit Agerpres.

„Eşti acuzat că ai ordonat o crimă. Eşti acuzat de cele mai serioase fapte din istoria Parlamentului albanez”, i-a spus Berisha şefului Legislativului, în timpul unei şedinţe tensionate a Parlamentului.

Aparent, parlamentarul care susţine că putea fi victima unui complot ar fi discutat această chestiune cu premierul Rama, dar oficialii Partidului Socialist, aflat la putere, minimalizează acuzaţiile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între timp, cel care ar fi fost însărcinat să comită crima a fost el însuşi ţinta unei tentative de asasinat, care însă a eşuat.

De asemenea, a fost inculpat de justiţie, dar ulterior capetele de acuzare au fost schimbate, lucru despre care parlamentarul menţionat crede că s-a făcut în urma presiunilor guvernului.