Adrian Porumboiu l-a deființat pe tehnicianul echipei „U” Craiova. Fostul finanțator al celor de la FC Vaslui a declarat că Davis Mangia este un antrenor fără valoare, pe care l-ar fi concediat imediat după angajare.

„Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori. Văd că se antrenează să vorbească engleza, poate prinde un contract în țările arabe. Nu poți juca cu un sistem cu trei fundași centrali în linie. Toți trei sunt rigizi, greoi și pasează slab. Kelici e vai de mama lui! Ce antrenor ești tu, nea Mangia? Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest”, a spus Porumboiu la Pro X.

De critici nu a scăpat nici președintele clubului, Marcel Popescu. „Este păcat de Craiova. Este varză și Marcel Popescu. Cum să îți iei așa antrenor? Rotaru pare isteț, dar pare că nu înțelege prea multe dacă pun asemenea antrenor. Craiova nu are nicio șansă la titlu cu așa evoluții și cu acest joc. Ar fi bine dacă cei de la Craiova îl aduc pe Pițurcă. Echipa ar avea ceva speranțe”, a mai afirmat Porumboiu.