Evenimentul Zilei > Actualitate > Un alt jucător ”greu” în piața FAST-FOOD din SUA va ajunge în România
Un alt jucător ”greu” în piața FAST-FOOD din SUA va ajunge în România

Un alt jucător ”greu” în piața FAST-FOOD din SUA va ajunge în România

Piața de fast-food din România este o piață de mare profit, până acum McDonald's și KFC au deținut monopolul. Însă există informații în piață care atestă că un alt gigant american, producător de fast food va intra pe piața românească.

Piața de fast-food din România este o piață de mare profit, până acum McDonald's și KFC au deținut monopolul. Însă există informații în piață care atestă că un alt gigant american, producător de fast food va intra pe piața românească, conform stiripesurse.ro.

 

Celebra rețea Taco Bell este pregătită să își deschidă filială și în România.

 

Analiștii Euromonitor au declarat: „Segmentul de fast-food a atras atenţia consumatorilor români datorită activităţii brandurilor internaţionale precum McDonald’s şi KFC, care au reuşit să aducă mai aproape stilul de viaţă occidental“. ”Creşterea puterii de cumpărare i-a determinat pe români să iasă mai des în oraş, iar restaurantele de tip fast-food au avut de câştigat de pe urma acestei situaţii. Shaormeriile şi restaurantele au devenit locuri de întâlnire pentru consumatorii de toate vârstele şi profesiile”, potrivit ZF.