Umbra lui Trombetta în Gruia

Umbra lui Trombetta în Gruia

Maurizio Trombetta şi-a dat demisia de la cârma echipei de tineret a clubului Reggina. Sunt zvonuri că el s-ar întoarce pe banca tehnică a echipei CFR Cluj.

Maurizio Trombetta şi-a dat ieri demisia din funcţia de antrenor principal al echipei de tineret-rezerve, "Primavera", a clubului italian Reggina. Informaţia a apărut în cotidianul "Gazzetta dello Sport", citat de tuttomercatoweb.com. Pe siteul grupării italiene, Trombetta e încă antrenor la Reggina, alături de "secunzii" Benatelli Giuseppe şi Nardi Antonio.

Iubit de jucători şi de fani

În Gruia se zvoneşte deja că Arpad Paskany, patronul echipei CFR Cluj, e gata să-şi calce pe inimă şi să-l cheme înapoi pe Trombetta. În vârstă de 47 de ani, Maurizio Trombetta a venit la CFR Cluj în vara anului 2008. Ioan Andone, "principal" în acea perioadă la CFR, s-a trezit cu Trombetta în cantonamentul din Austria, unde italianul venise în probă! Andone l-a propus pentru echipa a doua a grupării din Gruia. Trombetta avea însă să devină peste noapte, din preparator fizic, antrenor de Liga Campionilor, după demiterea lui Ioan Andone. Cu Trombetta pe bancă, CFR a adunat 4 puncte într-o grupă cu Chelsea, Bordeaux şi AS Roma, victoria de pe "Olimpico" intrând în istorie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trombetta a fost foarte iubit în Gruia, atât de jucători, cât şi de fani. Italianul a fost dat afară de Paszkany la sfârşitul anului 2008, după doar trei luni de la numirea sa în funcţia de antrenor principal. Mulţi dintre jucătorii echipei ardelene l-au regretat pe Trobetta, iar acum se bucură la zvonul că acesta se va întoarce.