Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul crimelor din Caracal se află la sediul Poliţiei pentru cercetări. Potrivit poliţiştilor, Dincă nu recunoaşte nicio faptă.

Luiza Mihaela Melencu sau Lulu, aşa cun îi spuneau cei apropiaţi, a plecat de acasă pe data de 14 aprilie şi nu s-a mai întors. Fata plecase să scoată nişte bani de la un bancomat din Caracal. Pentru a ajunge mai repede, fata a luat o maşină de ocazie. De fapt, a fost ultima oară cănd a fost văzută în viaţă.

Cu ceva timp înainte să fie răpită, tânăra a scris pe pagina ei de Facebook  următorul mesaj: „În viață, trebuie să ai mai mult decât arăți și să spui mai puțin decât știi”

Timp de aproape patru luni, rudele și apropiații s-au rugat neîncetat pentru ca Luiza să se întoarcă acasă în viață și au făcut multe demersuri ca să o găsească teafără. „Mi se pare asemănător, în aceleaşi împrejurări. Singură, Luiza tot singură. E tras la indigo. Nicio explicaţie, niciun răspuns, nu primim absolut nimic. Parcă a înghiţit-o pământul. Sunt patru luni de zile”, a spus mama Luizei.

Gheorghe Dincă se află în costodia poliţiei, după ce în casa şi curtea lui au fost găsite zeci de oase care se presupune că sunt umane, haine ale tinerelor dispărute şi o bijuterie care ar fi aparţinut uneia dintre ele.

Întregul articol îl puteţi citi pe: https://evz.ro/descoperire-terifianta-in-cazul-fetelor-disparute-curtea-unui-mecanic-sapata-de-criminalisti.html