ULTIMELE APLAUZE. Actorul Emil Hossu a fost înmormântat

ULTIMELE APLAUZE. Actorul Emil Hossu a fost înmormântat

Actorul Emil Hossu, care a murit miercuri seara, la 70 de ani, pe scena Teatrului Nottara, a fost înmormântat azi, pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu, în aplauzele a sute de oameni care l-au condus pe ultimul drum.

Mai mulți studenți ai actorului și colegi ai acestuia de la teatru, precum Mircea Albulescu, Ion Dichiseanu, Constantin Cotimanis, Vladimir Găitan și George Mihăiță, au fost prezenți la înmormântare. Tot azi a fost îngropat în capătul Aleii Actorilor regizorul Tudor Mărăscu Trupul neînsufleţit al actorului Emil Hossu a fost depus, până astăzi, în foaierul Teatrului Nottara, pentru ca apropiații și admiratorii să își poată lua rămas-bun. Familia actorului a decis ca sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului să fie adus şi în locul în care el şi-a încheiat cariera.

Emil Hossu, 71 de ani, s-a stins miercuri seară, chiar în timpul repetiţiilor pentru piesa "Aniversarea", în care juca alături de soţia lui, Catrinel Dumitrescu. După autopsie, directorul Institutului de Medicină Legală (IML) Mina Minovici a declarat ca Emil Hossu suferea de o afecțiune cardiacă. “Este vorba de tromboză coronariană acută cu obstrucția completă a coronarei stângi, chiar la origine, survenită pe fondul unei ateromatoze coronariene avansate și favorizate de prezența unei anomalii coronariene congenitale la nivelul LAD (artera descendentă anterioara)”, a explicat Dan Dermengiu, directorul IML, citat de mediafax.ro. CITIŢI ŞI:

  • Actorul Emil Hossu a murit la repetiţii, pe scenă, sub ochii soţiei sale
  • Teribilul accident prin care a trecut Emil Hossu, în 1986, la bordul unei aeronave Tarom
  • VEZI imagini de la ultima reprezentanție a lui Emil Hossu, pe scena Teatrului Nottara
  • Emil Hossu: „Cred teribil de tare în prietenie!”
  • Florin Piersic, despre Emil Hossu: "Credeam că o să mai trăiască 30 de ani"
  • Înainte să moară Emil Hossu i-a spus soţiei că o iubeşte
  • „I-a căzut capul într-o parte, iar Catrinel a început să urle”. Declarația unui spectator care l-a văzut murind pe Emil Hossu

Ne puteți urmări și pe Google News