Evenimentul Zilei > International > Ultima modă. Cu câinele în spate, la muncă
Ultima modă. Cu câinele în spate, la muncă

Ultima modă. Cu câinele în spate, la muncă

O thailandeză muncește cu câinele în spate. Imaginile cu femeia în timp ce mătură zilnic străzile din Bangkok, cu un patruped de 10 kilograme în spate, au devenit virale pe internet.

Un metis între pudel şi shih-tzu în vârstă de un an, pe nume Mazda, poate fi văzut cum stă liniştit, nederanjat de trecători şi trafic, într-o vestă – rucsac, în spatele stăpânei sale, în timp ce aceasta mătură o stradă într-o suburbie a capitalei Tailandei, Bangkok.

 

„I-am cerut iubitului meu să-mi cumpere un câine care să-mi ţină companie. Prietenul meu a fost de acord, cu singura condiţie să-l iau cu mine la muncă „, a declarat Thitirat Keowa-ram, în vârstă de 28 de ani.

 

Thitirat şi-a ţinut promisiunea şi l-a luat timp de un an cu ea la muncă pe căţelul pufos, negru cu alb, nederanjată de cele aproape 10 kilograme ale animalului de companie.

Tendinţa de a aduce câinele la muncă a câştigat popularitate în ultimii ani în Thailanda, în special în firmele fără ore de muncă fixe care consideră această tendinţă un mod de a reduce stresul angajaţilor, scrie Agerpres.