Evenimentul Zilei > International > UIMITOR. Ce face aplicația descărcată de zeci de mii de utilizatori
UIMITOR. Ce face aplicația descărcată de zeci de mii de utilizatori

UIMITOR. Ce face aplicația descărcată de zeci de mii de utilizatori

Peste 40.000 de utilizatori au descărcat o aplicație pentru smartphone cu ajutorul căreia pot angaja un bătăuș, relatează The Indenpendent.

Potrivit sursei citate, aplicația le permitea utilizatorilor să publice un anunț prin care solicitau serviciile unor bătăuși, prețurile variind în funcție de cât de gravă doreau să fie corecția aplicată. Un reporter din provincia Yunnan, China, a publicat un asemenea anunț, iar la scurt timp a primit datele de contact ale unui bătăuș din Shanghai.

Acesta s-a lăudat că poate bate pe oricine, solicitând între 200 și 500 de yuani (între 32 și 80 de dolari), în funcție de gravitatea bătăii.

Aplicația a fost înlăturată din magazinul online de unde putea fi descărcată, dar nu înainte de a fi achiziționată de peste 40.000 de utilizatori, potrivit companiei din domeniul securității online Qihoo 360.

Reprezentanții companiei care a creat aplicația, Changsha Zhang Kong Information Technology Limited, a precizat că aplicația nu a fost gândită pentru asemenea activităţi ilegale.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: