Vă redăm reacţia integrală a Elenei Udrea după decizia care s-a luat astăzi în instanţă:

“Surpriza! Cererea de recuzare a judecatorului Ionuţ Matei, adus acum o lună intempestiv în completul de la ICCJ care judeca apelul în “Gala Bute”, mi-a fost respinsa!!!
Chiar dacă motivul recuzării este acela că el a fost susţinut în faţa mea de generalul Coldea în 2013 pentru funcţia de vicepreşedinte al Înaltei Curţi, cu argumentul “este omul nostru”, deci am toată dreptatea să cred ca el nu va fi imparţial în ceea ce mă priveşte, ci va executa ordinele lui Coldea , Dumbrava& Co. Iar povestea apartenenţei lui la Sistem am spus-o în faţa Comisiei parlamentare de verificare a activităţii SRI înca din această vară.

După ce acest judecător a fost paraşutat în completul meu, în timpul procesului, în locul unei judecătoare care a făcut opinie separată la respingerea cererii mele de efectuare a unei expertize în cauză, considerând necesară o astfel de expertiză, vrea cineva ca eu să cred ca am parte de un proces corect??? Vrea cineva să am încredere că se aplică legea în ceea ce mă priveşte?
P.S. Celor care insistă ca e bine aşa, le doresc să aibă parte de justitia de care am eu parte", a scris fostul deputat Udrea pe o reţea de socializare.