"Lansarea va fi pe 28 septembrie, la Sala Palatului. Nu o mai facem (în aceeaşi zi cu Victor Ponta, n.r.), a fost o glumă. Şi aşa evenimentul domnului Ponta va fi iarăşi unul tip… Eurovision a fost, acum nu ştiu ce o să vedem, sub ce formă, probabil va fi transmis şi în China. Deci nu vrem să ne confunde cineva cu cei care îi ţin isonul domnului Ponta", a precizat Udrea, citată de Mediafax.

Ea a mai spus că PMP a strâns peste 200.000 de semnături de susţinere a candidaturii sale la prezidenţiale, acestea fiind adunate în stradă şi nu la corturi. "Am refuzat să punem corturile, pentru că am văzut că nimeni nu intră în coturile domnului Victor Ponta, a celor de la ACL. Noi am strâns în stradă, am depăşit 200.000, însă nu o să facem două milioane, ca PSD", a spus Udrea.

Ea a menţionat că PMP va cere, în acest sens, verificarea listelor cu semnături de susţinere a candidaturilor. "Am văzut că circulă pe internet tot felul de partide care copiază listele de la europarlamentare. O să cerem verificarea listelor de semnături pentru că, după cum aţi văzut, la corturi nu e nimeni să semneze. Să anunţi două milioane … doar dacă ai copiat bazele de date de pe undeva. Cerem verificarea pentru a vedea dacă sunt corecte. Ne-am obişnuit cu cei de la PSD că dezgroapă morţii", a spus Udrea, potrivit Mediafax.