Udrea, despre schimbul de replici cu Blaga: "În niciun caz nu am venit în politică să mă cert cu colegii"

Udrea, despre schimbul de replici cu Blaga: "În niciun caz nu am venit în politică să mă cert cu colegii"

Nu am intrat în politică să mă cert cu colegii, a declarat deputatul PDL Elena Udrea, după ce a fost întrebată de un jurnalist dacă schimburile de replici dintre ea și Vasile Blaga vor continua.

"Am intrat în politica în 2004 fiindcă am crezut, și mai cred și astăzi, într-un proiect de țară, susținut atunci de Traian Băsescu și Theodor Stolojan, care însemnă schimbarea clasei politice, modernizarea statului român ambele pentru o viață mai bună, a noastră, a tuturor.  În niciun caz nu am venit în politică să mă cert cu colegii. Cu atât mai mult acum, când ne aflăm în opoziție, și trebuie să mă cert cu actuala putere, care face greșeli de neacceptat. Eu sunt consecventă și susțin în continuare proiectul politic al lui Traian Băsescu. Dacă, la un moment dat, drumurile celor care am pornit într-o echipă, pe un proiect, se vor despărți, în niciun caz acest lucru nu se va întampla din cauza mea", a spus Elena Udrea, la Roman.

Întrebată dacă va fi mai rezervată ca până acum în privința criticilor aduse președintelui PDL, Vasile Blaga, Elena Udrea a răspuns: " Voi fi la fel de rezervată ca până acum".

Întrebată cum comentează amânarea pronunțării instanței cu privire la înregistrarea PMP, Elena Udrea a răspuns: "Am constatat că unii, de la putere sau chiar din opoziție, și-ar dori ca PMP să nu participe la competițiile electorale din 2014. Din punctul meu de vedere, prin apariția PMP, opoziția are de câștigat: apare încă o voce care critică actuala Putere. Speranța mea este ca cel târziu după europarlamentare, deși mi-aș fi dorit ca acest lucru să se întâmple mai repede, toate partidele de centru-dreapta, PDL, PMP, PNȚCD, FC etc, să se regăsească într-un proiect comun, care să le aducă succes. Am văzut schimburi de replici între liderii acestor formațiuni, părerea mea este că nu este nevoie de ceartă în opoziția de centru-dreapta, este nevoie de un singur lucru: de unitate".

Ne puteți urmări și pe Google News