Evenimentul Zilei > Actualitate > Un important post de televiziune va dispărea. CNA a luat decizia irevocabilă
Un important post de televiziune va dispărea. CNA a luat decizia irevocabilă

Un important post de televiziune va dispărea. CNA a luat decizia irevocabilă

Unul dintre posturile de televiziune aflate în lista must carry, TV H, a depus la CNA o cerere de retragere a licenței postului.

Postul de televiziune TV H, operat de Fundația Mass-Media România de Mâine, se va închide. Mass Media România de Mâine a depus deja la CNA o solicitare de retragere a licenței postului, iar CNA a luat act, informează Paginademedia.ro.

De asemenea, societatea a depus la CNA și o cerere de retragere a licenței prin satelit pentru postul Radio Seven. Toruși, Mass Media România de Mâine va păstra frecvența pentru Radio Seven, post cu acoperire în București.

În luna februarie a acestui an, Adunarea Generală a Acționarilor a decis încetarea activității postului invocând motive financiare, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanțat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret.

Ulterior, toți angajații postului (în jur de 50 – 60) au fost restructurați. În tot acest timp, din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluții pentru a ceda licența și a vinde aparatura, după cum a declarat în fața CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie.

TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie.