Mii de fani au fost gata să cânte din nou alături de trupa anilor '90 formată din Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie B. și Melanie C., care a promis un turneu fantastic în treisprezece orașe din Irlanda, Țara Galilor, Anglia și Scoția.

Sunetul a fost griaznic

Primul concert al turneului a avut loc la Dublin, pe stadionul Croke Park. Spectatorii au strigat dezamăgirea lor pe rețelele sociale. Sunetul a fost catastrofal încât era imposibil să înțelegi versurile melodiilor. După ce au așteptat acest moment de luni de zile, mai mulți fani s-au așezat pe teren plângând. "E ceva în neregulă pentru că nimeni nu știe ce melodie se cântă… sunetul este într-adevăr atât de rău", a scris pe Twitter un fan.

Scuzele lui  Mel B

În fața numeroaselor reacții negative, Mel B a recunoscut că au existat probleme serioase. Ea a spus: "Vă mulțumim că ați venit să ne vedeți spectacolul din Dublin. Ne vom întâlni din nou la Cardiff și sperăm că sunetul va fi mult mai bun". A fost o mică mângâiere pentru toți cei care au plătit 100 de euro să vină să vadă grupul preferat, mai ales în Cardiff  unde sunetul a fost, de asemenea, prost.

Unii fani cer deja să le fie rambursați banii

Indiferent de critici, Mel B a vrut să sărbătorească sfârșitul primului concert într-un bar unde a rămas până noaptea târziu,  scufundată complet îmbrăcată într-o baie de apă cu gheață. Turneul Spice Girls continuă până la jumătatea lunii iunie. Organizatorii nu au răspuns încă celor care solicită să li se dea bani înapoi.