Evenimentul Zilei > Actualitate > Turneul Spice Girls se transformă într-un fiasco
Turneul Spice Girls se transformă într-un fiasco

Turneul Spice Girls se transformă într-un fiasco

Fanii au așteptat concertele trupei din 2012, dar este un dezastru. În lacrimi, mulți spectatori au părăsit sălile de concerte înainte de sfârșit.

Mii de fani au fost gata să cânte din nou alături de trupa anilor '90 formată din Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie B. și Melanie C., care a promis un turneu fantastic în treisprezece orașe din Irlanda, Țara Galilor, Anglia și Scoția.

Sunetul a fost griaznic

Primul concert al turneului a avut loc la Dublin, pe stadionul Croke Park. Spectatorii au strigat dezamăgirea lor pe rețelele sociale. Sunetul a fost catastrofal încât era imposibil să înțelegi versurile melodiilor. După ce au așteptat acest moment de luni de zile, mai mulți fani s-au așezat pe teren plângând. "E ceva în neregulă pentru că nimeni nu știe ce melodie se cântă… sunetul este într-adevăr atât de rău", a scris pe Twitter un fan.

Scuzele lui  Mel B

În fața numeroaselor reacții negative, Mel B a recunoscut că au existat probleme serioase. Ea a spus: "Vă mulțumim că ați venit să ne vedeți spectacolul din Dublin. Ne vom întâlni din nou la Cardiff și sperăm că sunetul va fi mult mai bun". A fost o mică mângâiere pentru toți cei care au plătit 100 de euro să vină să vadă grupul preferat, mai ales în Cardiff  unde sunetul a fost, de asemenea, prost.

Unii fani cer deja să le fie rambursați banii

Indiferent de critici, Mel B a vrut să sărbătorească sfârșitul primului concert într-un bar unde a rămas până noaptea târziu,  scufundată complet îmbrăcată într-o baie de apă cu gheață. Turneul Spice Girls continuă până la jumătatea lunii iunie. Organizatorii nu au răspuns încă celor care solicită să li se dea bani înapoi.