Halep o va înfrunta pe Şarapova marţi, de la 13:30, iar meciul poate fi văzut pe Digi Sport 2.

5 meciuri, 5 înfrângeri e palmaresul negativ de la care pleacă Simona în duelul cu cea care i-a "furat" victoria în finala de laRoland Garros 2014. Un ascendent moral important pentru rusoaică, dar care poate fi fără doar şi poate anulat, având în vedere că "MaSha" nu a mai evoluat la vreun turneu după Wimbledon.

"Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am o şansă și știu cum să joc împotriva Sharapovei acum", a spus constănţeanca imediat după tragerea la sorţi de vineri.

Iar optimismul său e dublat de părerea specialiştilor, care, pentru prima oară în confruntările Halep – Sharapova, o văd favorită pe româncă. 1,7 este cota Simonei la victorie, în timp ce, dacă vei paria pe rusoaică 1 leu, iar aceasta se va impune, vei câştiga dublul sumei investite.

De notat faptul că Simona a devenit, după blitzkrieg-ul din prima zi de competiţii – 6-0, 6-3 contra Pennettei -, principala favorită la câştigarea turneului. Iniţial, bookmakerii o vedeau pe Muguruza favorită 1 la câştigarea turneului, Simona având abia a doua şansă.