ANTONESCU recurge la AMENINŢĂRI: "Spuneţi celor de la EVZ că, după ce înţarcă bălaia, s-ar putea să-şi mai dorească să fie ziarişti" | VIDEO

ANTONESCU recurge la AMENINŢĂRI: "Spuneţi celor de la EVZ că, după ce înţarcă bălaia, s-ar putea să-şi mai dorească să fie ziarişti" | VIDEO

Liderul PNL răbufneşte când i se cer informaţii concrete cu privire la noua sa casă de lux.

Supărat pe dezvăluirile din EVZ, care au scos la iveală faptul că are un apartament de lux pe care a uitat să-l treacă în declaraţia de avere, Crin Antonescu i-a ameninţat făţiş pe reporterii EVZ.

"Spuneţi şi celor de la Evenimentul zilei că, după ce se termină, după ce înţarcă bălaia, cum se zice în popor, s-ar putea să mai vrea să mai fie ziarişti, adică este o meserie pe care trebuie să o respecţi", a spus liderul PNL în cadrul emisiunii jurnalistului Radu Moraru, când a fost chestionat în legătură cu dezvăluirile din EVZ. Se contrazice singur

Politicianul a declarat apoi, pe un ton nervos, că e nemulţumit de faptul că jurnaliştii EVZ l-au prezentat ca pe un demnitar care caută să-şi ascundă achiziţiile imobiliare de ochii opiniei publice. El a mai spus că apartamentul său nu este un penthouse şi că nu a costat milioane de euro, ci doar 400.000 de euro şi că nu este de lux. El nu a putut spune exact suma pe care a achitat-o pentru locuinţă, deoarece nu a avut actele în faţă. El a declarat că banii pentru locuinţă provin din economiile soţiei sale, europarlamentarul Adina Vălean, şi dintr-un credit ipotecar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Precizăm că EVZ a estimat valoarea apartamentului liderului PNL chiar la 400.000 de euro, şi nu la milioane, iar experţii imobiliari îl încadrează în categoria lux.

Motivul pentru care EVZ a scris despre apartamentul de lux al lui Crin Antonescu e faptul că, cu doar câteva zile în urmă, în timpul grevei parlamentare, Antonescu se plângea că este nevoit să se împrumute de bani la prieteni pentru a avea ce mânca.

Pentru aceste declaraţii şi acest comportament cameleonic, EVZ consideră că trebuie să-i fie ruşine liderului PNL. DOVEZI

Ce spune contractul de vânzare cumpărare

Potrivit contractului de vânzare-cumpărare, care a fost încheiat pe 27.06.2011, apartamentul din imobilul de pe strada Zăgazului, a fost cumpărat de către Adina Ioana Vălean şi George Crin Laurenţiu Antonescu cu 248.000 de euro, potrivit unor surse EVZ.

În contract mai este scris că 120.000 de euro înseamnă ipoteca, iar 128.000 de euro bani cash.

În ceea ce priveşte compartimentarea locuinţei, se precizează că imobilul are cinci camere, şi nu patru aşa cum susţine Antonescu, dependinţe şi o terasă.

Suprafaţa apartamentului, în actul menţionat, este de 205,84 metri pătraţi, şi nu de 180. Apartamentul, situat pe malul lacului Floreasca, a fost cumpărat de la familia Măgureanu. PRECIZĂRI. Locuinţa lui Crin Antonescu se află pe malul Lacului Floreasca şi a fost cumpărată la roşu, cu 248.000 de euro. Acestei sume i se adaugă banii investiţi în finisaje. Experţii imobiliari au estimat valoarea locuinţei la peste 400.000 de euro SURSA: EVZ ZIARUL "PREFERAT"

Antonescu: "E greu cu Evenimentul zilei, zău!"

Preşedintele PNL Crin Antonescu nu mai suportă să audă pronunţându-se EVZ în preajma sa.

"Dumneavostră, de obicei, aveţi toate răspunsurile, fără să mă întrebaţi pe mine. Nu citesc ziarul dumneavoastră prima dată când mă trezesc", se încrunta, în ianuarie, liderul PNL la opinia formulată de un jurnalist EVZ.

"Dumneavoastră încercaţi să-i convingeţi pe cei de la Evenimentul zilei că acum sunteţi în Bucureşti şi nu sunteţi la Monte Carlo, eu ar trebui să-i conving că sunt aici, că sunt în stare de veghe şi nu dorm. E greu cu Evenimentul zilei, zău!", a spus Antonescu cu altă ocazie, către un Ponta silit să renunţe la raliu.

La începutul lui iulie 2011, liderul liberal susţinea că "nu tot ce citesc în «Evenimentul zilei» pot lua drept informaţii. Există şi compuneri cu temă".