Tudor Chirilă, la lecţia de stil a Andreei Raicu

Tudor Chirilă, la lecţia de stil a Andreei Raicu

Vedeta Prima TV i-a mulţumit fostului ei partener pentru că i-a fost alături la lansarea, "Stylepedia - Codul bunelor ţinute", primul DVD de modă şi stil din România.

Lansarea DVD-ului "Stylepedia - Codul bunelor ţinute" a avut loc într-un decor inspirat din atmosfera cosmopolită a Capitalei, la The Ark.

Aici, Andreei Raicu şi Roxanei Voloşeniuc, iniţiatoarele şi protagonistele proiectului, le-au fost alături prieteni, majoritatea vedete din showbizul românesc - actorii Monica Bârlădeanu şi Dorian Boguţă, creatorii Doina Levintza, Ingrid Vlasov şi Cătălin Botezatu, dar şi Gabriela Vrânceanu Firea sau Camelia Şucu.

Andreea s-a bucurat atât de prezenţa mamei sale, una dintre susţinătoarele proiectului, cât şi de cea a fostului ei iubit, Tudor Chirilă.

"Am putea fi mai frumoşi"

Cântăreţul a lăudat pe blogul personal demersul celor două prietene. Tudor consideră că a te îmbrăca frumos reprezintă atât "o formă de respect" faţă de societate, cât şi "o contribuţie pe care o putem aduce unei lumi mai frumoase". Chiar dacă ştie că DVD-ul se adresează femeilor, Tudor consideră că bărbaţii nu ar trebui să-l ignore. "Îmi place ideea că am putea fi cu toţii mai frumoşi. Fiecare cu stilul şi imaginaţia lui", spune artistul.

Deşi Andreea Raicu şi Tudor Chirilă s-au despărţit în urmă cu doi ani, după o relaţie care părea să se îndrepte către o căsătorie, cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori în ultima perioadă, ceea ce a dat curaj presei tabloide. În această vară, circulau chiar zvonuri cu privire la posibila lor împăcare, însă nici unul dintre protagonişti nu a dorit, până în prezent, să le confirme sau să le infirme.

Patru capitole de stil

În "Stylepedia", Andreea şi Roxana şi-au propus să identifice clişeele din modă şi să le explice, dar, mai ales să ofere soluţii ieftine şi practice pentru a fi "la modă". Dacă cineva mai poartă blugi pyramid, colanţi ciclamen sau îşi chinuieşte părul în fel şi chip, ar trebui să ştie că toate acestea sunt de domeniul trecutului. Ce nu se demodează niciodată? Bunulgust, clasicii jeanşi, un tricou, negrul, spun cele două realizatoare ale DVD-ului "Stylepedia".

Ca şi în cazul în care mergi să cumperi alimente, când faci achiziţii de haine nu trebuie să pleci de acasă fără o listă de necesităţi, care ar fi bine să fie urmată cu stricteţe. Aşa că "dacă pe listă ai scris pantofi negri, nu te gândi vreodată că cei roşii i-ar putea înlocui", ne învaţă Andreea şi Roxana. La fel de importantă este stabilirea preliminară a bugetului şi, mai ales, respectarea lui, spun cele două realizatoare în partea introductivă a DVD-ului.

Materialul video este structurat în patru părţi, astfel că după introducere urmează lecţiile de "detoxifiere" a garderobei, a elementelor de bază ale unei garderobe frumoase şi utile şi, în final, sunt expuse principalele reguli vestimentare.

Ne puteți urmări și pe Google News