Evenimentul Zilei > International > Trump, susținut de PUTIN. Se întâmplă în Las Vegas
Trump, susținut de PUTIN. Se întâmplă în Las Vegas

Trump, susținut de PUTIN. Se întâmplă în Las Vegas

Un misterios grup anonim a organizat o ciudată manifestație aeriană în favoarea președintelui american.

Porumbei purtând șepci cu celebrul slogan al lui Donald Trump „Make America Great Again” sau șuvițe blonde au fost lansați deasupra orașului Las Vegas, un straniu spectacol aerian care i-a intrigat pe locuitorii metropolei renumită pentru cazinourile sale.

Potrivit presei americane, operațiunea a fost organizată de un misterios grup: P.U.T.I.N. , adică „Pigeons, United To Interfere Now”. Și, probabil o referință la numele liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Într-un comunicat trimis media locale, grupul descrie acțiunea sa drept „o manifestație aeriană ca răspuns la dezbaterile democraților” (care au avut loc miercuri, în Las Vegas). Iar unul din membrii grupului P.U.T.I.N., care s-a recomandat drept Coo Hand Luke, a explicat că este vorba, de asemenea, și de un „gest de susținere și loialitate față de președintele Donald Trump”.

Performanță artistică sau păcăleală? Grupul P.U.T.I.N. a evocat o „satiră”. „Mitingul ” aerian a fost însă pregătit cu luni în urmă.

Porumbeii au fost îngrijiți după ce au fost strânși de pe străzi, unde căutau să mănânce din pubelele restaurantelor. Șepcile și meșele au fost lipite cu adeziv pentru gene false, ceea ce nu a reprezentat un pericol pentru păsări, aceste „ornamente” dezlipindu-se după două zile, afirmă grupul P.U.T.I.N.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: