Vineri, Trump va fi informat în legătură cu acuzațiile că Rusia a intervenit în alegerile prezidențiale americane, acuzații pe care el nu le crede, conform mesajelor sale trimise pe Twitter

Biden a mai spus că este „asbolut stupid” ca președintele ales să nu aibă încredere în agențiile de informații. „Ca un președinte să nu aibă încredere, să nu fie pregătit să asculte numărul vast de agenții de informații, de la cele de apărare la CIA este absolut lipsit de rațiune”, a spus Biden într-un interviu televizat, citat de BBC.

„Ideea că tu poți știi mai multe decât serviciile secrete este ca și cum ai spune că știi mai multă fizică decât profesorul, chiar dacă nu ai citit cartea, doar știi mai multe”….

Întrebat ce crede despre atacurile constante ale lui Trump de pe Twitter, Biden a răspuns: „Maturizează-te. Donald Trump, fi adult, ești președinte. Este timpul să faci ceva, arată-ne ce poți face”.  Apoi l-a numit pe Trump „om bun”.

Vicepreședintele a spus că a citit un raport al serviciile secrete americane care sublinia în ce măsură s-a implicat Rusia în alegerile prezidențiale din SUA. O versiune neclasificată a informațiilor ce îi vor fi transmise azi lui Trump va fi dată publicității săptămâna viitoare.