Evenimentul Zilei > Politica > Tribunalul Cluj nu a fost de acord să îi repare onoarea ”părintelui„ SMURD Raed Arafat
Tribunalul Cluj nu a fost de acord să îi repare onoarea ”părintelui„ SMURD Raed Arafat

Tribunalul Cluj nu a fost de acord să îi repare onoarea ”părintelui„ SMURD Raed Arafat

Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de urgență a pierdut un proces la Tribunalul Cluj, în care îi solicita unui jurnalist daune de 100.000 de euro.

Ziaristul Liviu Alexa de la ziarul online Ziardecluj.ro a scris două anchete care l-au enervat la culme pe Raed Arafat și care l-au determinat să apeleze la justiție pentru a-i fi reparată onoarea.

Cele două articole care l-au supărat pe Arafat se referă la o presupusă relație de prietenie pe care ”părintele SMURD„ o are cu Dan Vasile Gorgan, patron al firmei Deltamed SRL, societate care a câștigat multe licitații pentru dotarea SMURD cu amublanțe șialte mijloace de intervenție. Cele două articole au pornit de la o informație publicată în premieră de Evenimentul ZIlei, legată  de afacerile Deltamed SRL. „Mă bucur că am reușit să dovedesc și judecătorului că ceea ce am scris este perfect adevărat iar acele informații nu aveau cum să îi lezeze onoarea domnului Arafat. Este un proces în care niciuna dintre părți nu a pierdut și nici nu a câștigat„ a spus Liviu Alexa.

Raed Arafat a apelat la justiție și a cerut daune de 100.000 de euro de la Liviu Alexa pentru prejudicierea imaginii. La final, veriductul judecătorului a fost de respinngere a cereri lui Arafat, ceea ce înseamnăcă informațiile prezentate de jurnalistul Alexa au fost validate dși de justiție. ”Respinge cererea de chemare in judecată formulată de reclamantul RAED ARAFAT împotriva pârâților LIVIU DORU ALIN ALEXA și publicația "ZIAR DE CLUJ", ca neîntemeiată, împotriva pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA și, ca fiind formulată împotriva unei parți lipsită de capacitate procesuală pasivă, în ceea ce privește publicația "ZIAR DE CLUJ". Obligă reclamantul să plătească pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA suma de 1860 lei, cheltuieli de judecată", se arată în sentința Tribunalului Cluj.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: