Tratament pentru acneea severă. Soluția care poate fi extrem de eficientă

Tratament pentru acneea severă. Soluția care poate fi extrem de eficientă Sursa: bioderma.com.ro

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, bioenergoterapeutul Lidia Fecirou a vorbit despre acneea severă, oferind un leac foarte eficient împotriva acestei probleme de sănătate, conform Antena 3 CNN.

Copacul de ceai este eficient în tratarea acneei severe

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, copacul de ceai este foarte eficient în tratarea acneei.

”Le-am zis să nu uite despre chestia aia cu liliacul că-n florește; acuma să-și facă tinctura de liliac, că e foarte importantă așa și voiam să spun despre coșurile alea care sunt ca un fel de furunculoză.

E foarte bun ceaiul, și băut, și pus și comprese, copacul de ceai, așa se numește.

Ne puteți urmări și pe Google News

Îl găsim la plafar și putem bea tinctura câte cinci, șase, 10 picături de ulei de tinctură, practic de ulei esențial. Sau ne putem unge cu el pe locurile astea, pentru că e foarte bun antiseptic și usucă imediat”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Despre acneea severă

Acneea severă poate fi o problemă de sănătate destul de dificil de tratat și este important să fie consultat un dermatolog pentru un plan de tratament adecvat.

Există mai multe opțiuni disponibile, inclusiv creme și loțiuni cu ingrediente precum acidul salicilic, peroxidul de benzoil sau retinoizii. De asemenea, medicamentele orale, cum ar fi antibioticele sau isotretinoina, pot fi prescrise pentru cazurile mai severe.

Dar, o rutină de îngrijire a pielii cu produse non-iritante și evitarea stoarcerii sau iritării acneei pot fi, de asemenea, lucruri foarte utile în lupta cu această problemă de sănătate.

Este, de asemenea, foarte important să fii consecvent în aplicarea tratamentului și să ai multă răbdare, deoarece îmbunătățirile pot veni în câteva săptămâni sau chiar în câteva luni.

Dacă în cazul în care suferi de acnee severă, cu siguranță că cea mai bună decizie este aceea de a nu ezita să ceri ajutorul unui specialist.