"Transsexualul" Mihai Stoica, dorit la Timişoara

"Transsexualul" Mihai Stoica, dorit la Timişoara

La câţiva ani după ce s-au atacat, folosind un limbaj suburban, Iancu şi MM ar putea lucra în aceeaşi echipă.

Mihai Stoica a devenit cel mai dorit manager de club din ţară. După despărţirea de Unirea Urziceni, mai multe grupări din Liga I, precum CFR Cluj, "U" Cluj, FC Vaslui, Dinamo sau FC Braşov şi-au manifestat, mai direct sau mai voalat, dorinţa de a-l angaja pe MM.

Pe lista celor interesaţi de Stoica s-a înscris şi FC Timişoara. "Da, i-am făcut o ofertă lui Mihai Stoica, dar nu a dat deocamdată niciun răspuns", a recunoscut ieri Gheorghe Chivorchian, preşedintele grupării bănăţene, la Sport.ro.

Deputatul Alin Popoviciu a precizat că discuţiile dintre oficialii "violeţilor" şi MM Stoica au avut loc în pauza meciului FC Timişoara - Manchester City 0-1, din play-offul Ligii Europa, iar fostul manager al ialomiţenilor va da un răspuns în maximum două săptămâni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marian Iancu, patronul echipei de pe Bega, neagă însă discuţiile cu fostul manager al Stelei şi al Unirii Urziceni. "În ceea ce priveşte informaţia publică susţinută de domnul deputat Alin Popoviciu, cum că domnul Mihai Stoica a fost ofertat de clubul nostru, vă anunţ că nu există mandat care să legitimeze o asemenea propunere. Poate ca viitorul acţionariat, dacă el se va modifica, să facă acest lucru", susţine Iancu pe site-ul oficial al clubului.

"Mimi", "menajeră perversă"

Eventuala venire a lui Mihai Stoica la Timişoara ar constitui încă un episod în care conducătorii fotbalului românesc se iau în braţe după ce, înainte, s-au bălăcărit ca la uşa cortului.

De-a lungul timpului, între Marian Iancu şi MM au existat mai multe scandaluri, în care cei doi şi-au aruncat vorbe grele. Celebră în acest sens a rămas disputa pe care aceştia au avut-o în 2006, când Stoica era manager al Stelei. După ce s-au contrat la o emisiune televizată, Iancu a postat un comunicat pe site-ul oficial al clubului său, în care şi-a făcut adversarul cum i-a venit la gură: "Acest transsexual nu mai poate păcăli pe nimeni... Întotdeauna trebuie să fim atenţi ce face cu gura MM Stoica: muşcă, linge şi câteodată mai şi vorbeşte. Vorbim de o menajeră perversă care se introduce în patul stăpânului de bunăvoie şi de câte ori are posibilitatea, în dorinţa de a-i satisface plăcerile şi de a fi menţinut în poziţia de amantă oficială, statut la care nu va ajunge însă niciodată, deoarece prea mult s-a prostituat pe centura fotbalului...". Apoi, Iancu i-a schimbat pseudonimul lui Stoica din MM în "Mimi".

Replica acestuia din urmă nu s-a lăsat mult timp aşteptată: "Iancu a rămas probabil cu traume din arest, pentru că discursul lui are mereu conotaţii sexuale".

Un alt scandal celebru între cei doi a avut loc în vara anului trecut, după un meci între Unirea Urziceni (unde MM era atunci manager) şi FC Timişoara. "Când o să te uiţi la meciurile din Liga Campionilor, o să-ţi fac cu mâna de la televizor", i-a transmis MM lui Iancu, iar răspunsul acestuia a fost: "Păi, e singurul lucru pe care ştii să-l faci cu mâna. Eşti un gândăcel mic, măi Mihai, nu mă provoca. Mă întrec cu tine şi la pamflete, şi la orice".

"Acest transsexual nu mai poate păcăli pe nimeni... Vorbim de o menajeră perversă care se introduce în patul stăpânului de bunăvoie şi de câte ori are posibilitatea...“, MARIAN IANCU, declaraţie făcută în urmă cu patru ani la adresa lui MM Stoica 3 cluburi de fotbal a condus până acum Mihai Stoica - Oţelul Galaţi (în perioada 1992-2002), Steaua Bucureşti (2002-2007) şi Unirea Urziceni (2007-2010)

NEGOCIERI

Contra a primit o "ofertă complexă" din Banat

Fundaşul brazilian Helder şi atacantul muntenegrean Stefan Nikolici au semnat ieri contractele de joc cu FC Timişoara. Primul a parafat un angajament pe un an, iar acordul lui Nikolici se întinde pe durata a cinci sezoane.

"Nikolici e un jucător de 1,95 metri, care joacă la naţionala din Muntenegru. A venit liber de contract şi a semnat pe cinci ani. Pe Helder îl vom evalua şi vom vedea dacă achităm clauza care ne-ar permite să-l păstrăm şi din sezonul viitor. Ne-ar costa aproximativ 750.000 de euro", a spus Gheorghe Chivorchian, preşedintele echipei timişorene.

"Pentru Contra este o ofertă complexă, de a continua ca jucător, iar apoi de a primi o funcţie în cadrul clubului. După ce vine din Belarus se va consulta cu familia, iar până vineri sper să avem un răspuns de la el", a mai precizat Chivorchian.