Vara, anotimpul în care avem curaj pentru ca „poate” să devină „sigur”, „mâine” să devină ”acum” –  nu mai amânăm, avem impulsul de a trăi așa cum simțim. Ne oferim trăiri intense, simțite pentru prima dată.

Nu te regăsești în aceste cuvinte? Înseamnă că a venit momentul să încerci, să spui „vreau și eu!”.  Fii parte din lumea celor care  îndrăznesc, care trăiesc din plin fiecare secundă!

Transformă zilele toride de vară în experiențe unice!

Adună-ți prietenii și faceți planul de bătaie! Sau caută să-ți faci prieteni noi cu care să-ți pui în aplicare dorința de a trăi experiențele la care visezi. Ți se pare greu să-i găsești? Un pahar cu La Festa Ice Frappe te va ajuta cu siguranță. Băutură foarte gustoasă la care adăugăm câteva cuburi de gheață leagă prietenii frumoase în zilele toride de vară, îndeamnă la experiențe trăite pentru prima dată împreună.

Poate descoperiți împreună gustul savuros de lapte și cafea din La Festa Ice Frappe Latte și aroma fresh de lămâie din Ice Frappe Lemon. Cafeaua ta de prima dată, de fiecare dată poate fi impulsul suplimentar de care ai nevoie pentru trece la acțiune, de a da start momentelor trăite prima dată. Poate fi o sursă în plus pentru energia și vitalitatea de care să te folosești pentru a-ți duce la îndeplinire dorința de a trăi fiecare clipă a verii, de a încerca experiențe noi.

LA FESTA este brandul lider pe piața de cappuccino și ciocolată caldă și un jucător competitiv pe piața specialităților de cafea. Cele două sortimente de Ice frappe: Latte și Lemon, cât și cele patru sortimente de 3in1 – Classic, Strong, Mild și Irish Cream reprezintă mixul de cafea perfect pentru tineri.