Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu: „Lui Bușoi nu-i dau nicio șansă oricâte eforturi politice și nepolitice se vor face pentru câștigarea alegerilor”
Traian Băsescu: „Lui Bușoi nu-i dau nicio șansă oricâte eforturi politice și nepolitice se vor face pentru câștigarea alegerilor”

Traian Băsescu: „Lui Bușoi nu-i dau nicio șansă oricâte eforturi politice și nepolitice se vor face pentru câștigarea alegerilor”

Prezent la emisiunea X Press de la postul de televiziune B1 TV, Traian Băsescu a declarat că pentru Partidul Mișcarea Populară, acesta își dorește un procent de 15-20% la alegerile locale din 2016 și nu îi dă nicio șansă lui Cristian Bușoi pentru câștigarea locului de primar al Capitalei.

"Îmi doresc 15- 20% pentru Partidul Mișcarea Populară la alegerile locale. În primul rând, acest lucru depinde de capacitatea organizațiilor locale, și depinde foarte mult de liderii locali, dacă deschid partidul sau nu. Dacă vor vrea să-l închidă pentru ei, va fi un eșec, dacă îl vor deschide, au șanse majore. Vom vedea la alegeri dacă au preluat semnalul."

Acesta a mai precizat că valoarea în politică se vede în voturi: "Ai valoare, ai voturi, nu ai valoare, nu ai voturi." Totodată, Traian Băsescu a declarat că alegerea primarilor din primul tur este o eroare care provine din timpul mandatului său.

Referitor la cei intrați în cursa pentru câștigarea primăriei Capitalei, Cristian Bușoi nu are nicio șansă, spune fostul președinte, iar Nicușor Dan ar putea avea mai multe șanse doar dacăva avea un sprijin politic puternic.

"În ceea ce-l privește pe Bușoi, nu-i dau nicio șansă, oricât de multe eforturi politice și nepolitice se vor face pentru câștigarea alegerilor de către Bușoi. În ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, dacă va avea o forță politică care să-l sprijine, s-ar putea să poată câștiga. Dar deocamdată este prematur"

De asemenea, fostul președinte al României a mai declarat faptul că MP nu se va retrage din lupta pentru candidatura la Primăria Capitalei. 

"Ce vă pot spune cu certitudine este că MP nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei. Cu cine vom candida, vom vedea", a explicat Traian Băsescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: