"La capacitatea intelectuală a lui Victor Ponta, probabil că aşa gândea. Eu nu aş fi dat niciodată acea înregistrare, nu a fost în practica mea să dau înregistrările de la Cotroceni, unde se înregistrează şi în birou la mine şi în Salonul Ambasadorilor, dar când a ieşit, el a minţit. A spus că Băsescu a înjurat-o, că a vorbit urât d-nei ministru de Finanţe, inclusiv lui, iar asta m-a făcut să dau public dialogul. De fapt, avea în faţă doi incompetenţi", a declarat fostul preşedinte, duminică, la România TV. 

Traian Basescu a precizat că nu a fost prima dată când un demnitar a ieşit şi a minţit cu privire la consultările de la Cotroceni, dar acesta a refuzat să mai dea şi alte nume. 

"Vă pot spune că la mine, cât am fost preşedinte, nu am văzut cocoşel prin birou. Era un dialog civilizat. Dar după ce se termina discuţia, dacă lansau minciuni în spaţiul public, nu îi iertam", a mai adăugat Băsescu.

Victor Ponta a fost invitat într-o emisiune la Antena 3 şi a repovestit episodul MTO din 2014 de la Cotroceni, când au avut loc consultările pe tema reducerii CAS. 

"Fotografia a fost foarte bună, pentru că mă enervasem pe Ioana Petrescu. Eram supernervos, pentru că i-am zis înainte să mergem: fii atentă fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria României. Orice va spune, nu răspunzi, că nu-ţi vrea binele. Şi a început şmecherul Băsescu şi a zis: a, dumneavoastră, cu studii la Harvard. Am zis: clar, acum o face. Îi zisesem Ioanei, foarte bună, foarte deşteaptă, dar nu era de Dâmboviţa. Pac, a păcălit-o şi a început să-i explice, ori omul avea altceva… avea cu filmarea să o dea. Nu am băgat-o (în şedinţă, după consultările cu Băsescu– n.r.), dar îmi părea rău, pentru că a fost victimă colaterală totală", a spus Ponta, conform Mediafax

 

Te-ar putea interesa și: