Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pe pârtia din Predeal. A murit după ce a furat un snowmobil
Tragedie pe pârtia din Predeal. A murit după ce a furat un snowmobil

Tragedie pe pârtia din Predeal. A murit după ce a furat un snowmobil

Tragedia s-a întâmplat pe pârtia din Predeal unde un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce au furat un snowmobil.

Din nefericire, un tânăr din Bucureşti a murit, iar altul s-a ales cu o răni grave după un accident care a avut loc la primele ore ale dimineții pe pârtia de schi de la Predeal.

Anunțul accidentului a venit prin prin numărul de urgență 112. Imediat poliția stațiunii Predeal a fost alertată că pe pârtia de schi a avut loc un incident în care au fost implicaţi doi tineri de doar 17 ani.

Ce s-a întâmplat?

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 ianuarie în jurul orei 02.00, cei doi tineri ar fi sustras un snowmobil, aflat la baza pârtiei în vederea utilizării acestuia pe pârtie. În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rupt o plasă de protecție a pârtiei și a lovit un chioșc amplasat la baza pârtiei. Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul acestuia. Cel de-al doilea tânăr a fost consultat la fața locului de către echipajul medical, ulterior fiind prezentat la spital pentru investigații medicale”, se arată într-o declarație făcută de IPJ Brașov.

S-a deschis un dosar penal

Potrivit brasovmetropolitan, s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.  Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.