Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Maramureș! O fată de 13 ani s-a sinucis fără nicio explicație!
Tragedie în Maramureș! O fată de 13 ani s-a sinucis fără nicio explicație!

Tragedie în Maramureș! O fată de 13 ani s-a sinucis fără nicio explicație!

O fată de 13 ani din Maramureș s-a sinucis, din motive neelucidate. Poliția tratează cazul ca pe o sinucidere oarecare, în timp ce familia adoptivă vorbește despre un anturaj rău famat.

Georgiana avea doar 13 ani și până să recurgă la acest gest disperat a dus o viață normala, ca oricare alt copil. A fost crescută de un tată adoptiv, după ce a fost abandonată de mamă, la doar doi ani.

Oameni din Ciocotiș, județul Maramureș, spun că tatăl adoptiv nu făcea nicio diferență între Georgiana și fetița lui care provenea din altă căsătorie. Cu toate astea, mai spun oamenii, Georgiana a intrat într-un anturaj rău famat. ”Era o femeie și cu fata ei care tot veneau la ea acasă. A furat chiar și lucruri din casă și le-a vândut, dar tatăl său nu s-a supărat niciodată. Acum două zile a plecat de acasă, la Târgu Lăpuș , cu cele două femei. Și am auzit că s-a spânzurat”, spune un localnic din Ciocotiș.

La Târgu Lăpuș, Georgiana s-a certat cu iubitul ei, care a anunțat-o că vrea să se despartă de ea. Întoarsă acasă, la Ciocotiș, fata a decis să se sinucidă, cel mai probabil fiind într-o profundă depresie.

Surse din Poliția Maramureș au declarat pentru EvZ, că cel care a descoperit cadavrul fetei a fost chiar tatăl adoptiv. ”Bărbatul a mers la o fermă, alături de fetița mai mică. La întoarcere,  ușa casei era blocată așa că a luat decizia să o spargă și a găsit-o pe Georgiana, decedată, căzută pe podea. Cel mai probabil, fata s-a sinucis cu medicamente, lângă ea fiind găsite un flacon cu pastile”, a spus un polițist.

“Vineri, 17 iulie, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la decesul unei persoane. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat apelantul, un bărbat de 45 de ani din Ciocotiș, și persoana decedată: o minoră de 13 ani.

Persoana decedată a fost transportată la morga Spitalului Județean de Urgență Constantin Opriș Baia Mare în vederea efectuării necropsiei. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul minorei, însă fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: