Evenimentul ZileiActualitateTragedie în fruntea IPJ de Anul Nou. Trupul i-a fost găsit fără suflare

Tragedie în fruntea IPJ de Anul Nou. Trupul i-a fost găsit fără suflare

Tragedie în fruntea IPJ de Anul Nou. Trupul i-a fost găsit fără suflare
Destin tragic pentru fratele fostului comandat al IPJ Maramureş, Ioan Isac. Victima a fost găsită fără suflare în apele râului Cavnic. Momentan, nu există mai multe informații despre motivele care au dus la această tragedie.

Trupul bărbatului a fost găsit fără suflare în apele râului din centru localităţii. Potrivit ultimelor informaţii, acesta a dispărut de acasă pe 1 ianuarie, însă familia i-ar fi anunţat dispariţia abia în această dimineaţă.

Poliţiştii au demarat o acţiune amplă, iar în jumătate de oră trupul bărbatului a fost zărit în apa răului Cavnic, notează Antena 3.

Nu se ştie cum a ajuns bărbatul acolo, însă poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a fost posibil evenimentul tragic. Bărbatul decedat a fost lider de sindicat al „Mineri Cavnic” şi fratele fostului comandat al IPJ Maramureş, Ioan Isac.

Potrivit IPJ Maramureș, sâmbătă, la ora 9:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraș, a plecat vineri de la domiciliul său și nu a revenit.

Pompierii militari din localitate și criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au fost solicitați să intervină după ce cadavrul unui bărbat a fost zărit în pârâul Cavnic. Aceștia au prelevat probe pentru a stabili dacă sunt suspiciuni de vreo eventuală infracțiune în acest caz.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.


Accesează: